Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het weer lente, en dus tijd om te gaan genieten van lekker buiten zijn. En dat gaat toch het best in een schone omgeving.

Landelijke Opschoondag 2019

Op 23 maart doet gemeente Nederweert mee aan de Landelijke Opschoondag. Er zijn al verschillende inwoners die in groepen zwerfafval op gaan ruimen. Heb jij je ook al ingeschreven? Dat kun je op deze webpagina: https://onsburo.eu/acties/lod2019-nederweert/ doen. Je kunt samen met bijv. buren, vrienden, klasgenootjes, of clubgenoten een opruimgroep vormen en aanmelden. Dit kan nog t/m 1 maart 2019 (die datum blijkt bij navraag niet heilig, daarna kan ook nog wel). Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een reeds bestaande opruimactie.

Als je er voor gaat, doe dan mee aan de Afvalbingo!

Naast een schone buurt kun je met je groep ook een hele mooie prijs winnen in de Afvalbingo, namelijk € 100,- € 200,- of € 300,- voor een buurt-/verenigingsfeest! Stuur dus een e-mail met je naam, woonplaats en organisatie (bijv. buurt of sportvereniging) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je dorpsraad, met als onderwerp ‘LOD 2019’. Of kijk op https://onsburo.eu/acties/lod2019-nederweert.

Startlocatie in Leveroy is Jong Nederland op het sportcomplex bij de Graanmolen. Hier kun je, na aanmelding, op zaterdag 23 maart tussen 9:00 en 12:00 de materialen ophalen. Alle materialen en volle zakken zwerfafval kun je na afloop van de actie daar weer inleveren.

Gemeenschapsraad Leveroy

AF566817 898F 4ABF 8732 1647185FAB63